Din väg till en framgångsrik karriär

Är du en privatperson som drömmer om en karriär inom lager och logistik? På Etaitruck har vi utbildat och väglett hundratals privatpersoner mot en framgångsrik och säker framtid som truckförare. Våra grundkurser och specialiserade utbildningar ger dig den kompetens och självsäkerhet du behöver för att bli en eftertraktad yrkesperson.

Lär av våra erfarna instruktörer och få praktisk erfarenhet av olika trucktyper. Oavsett om du är nybörjare eller vill uppgradera dina färdigheter, kan vi hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.

Vill du veta med om vår utbildning läs mer här...

Truckutbildning A-B

Beskrivning

Truckförarutbildning enligt läroplan TLP 10 Kursen syftar till att ge deltagaren de teoretiska och praktiska grundläggande kunskaper inom materialhantering med truck, som möjliggör att denna kan utövas med betryggande säkerhet för såväl förare som människor i truckens närhet. Kursen syftar också till att uppfylla de krav som finns i Arbetsmiljölagen (AFS 2006:5 användning av truckar), samt kraven som de olika parterna på arbetsmarknaden har kommit överens om i TLP 10.

Förkunskaper:

För att köra truck man ska vara minst 18 år (i vissa fall kan man få köra truck redan vid 16 års ålder om man genomgått utbildningen samt fått ett skriftligt medgivande från vårdnadshavaren). Deltagaren ska också ha tillräckliga kunskaper och färdigheter (i tillämpliga delar) som krävs för att få körkort. Man ska helst ha körkort, för att köra truck på väg krävs minst traktorkort eller AM -Körkort. Dessutom bör man ha gott omdöme, ansvarskänsla, god syn, bra rygg, psykisk balans. Reglerna för detta finns på Arbetsmiljöverkets författningssamling om minderåriga i arbetslivet.Kursplan:

Målgrupp:

Utbildningen vänder sig generellt till personer som i sitt arbete har behov av att framföra en truck.

Boka nu

Kursplan:

Trucktyper

Truckens konstruktion

Truckens stabilitet

Godshantering

Materialhantering

Daglig tillsyn

Trafik-och säkerhetsregler

Abetarskydd

Farligt gods

Ett ergonomiskt arbestatt

Teoretiskt slutprov

Truckkörning och praktiskt slutprov

Efter avslutad utbildning:

Efter godkänt teoretiskt och praktiskt prov utfärdar truckinstruktören ett truckkort, som visar att föraren genomgått utbildningen i fråga och klarat proven. På truckkortet anges vilken/vilka truck typer eleven övat med och blivit godkänd för.

Schema:

Del 1 / Teori (online)

Del 2 / Praktik (Körning av olika truckar )

Kontakta oss

Tel: 0101782782
E-post: Info@etaitruck.se

Hör av dig till oss idag

Vill ni komma i kontakt med oss vänligen fyll i kontaktformulär nedan och sedan tryck på skicka knappen. Vi kommer att höra av oss så snart som möjligt.

Namn
E-post
Mobil nr
Företag
Skriv ett meddelande

DONE!

Your application has been successfully sent
Oops! Something went wrong while submitting the form.