Rusta & Matcha

Om du söker jobb och är registrerad hos Arbetsförmedlingen samt berättigad till Rusta och Matcha-programmet, uppmuntrar vi dig att utforska nya karriärvägar med oss! Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsytt stöd åt arbetssökande som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen. Genom vår individuellt anpassade metodik säkerställer vi att du får det stöd som behövs för att uppnå dina specifika karriär mål!

Rusta & Matcha


Vi är stolta leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha. Vårt främsta mål är att erbjuda skräddarsytt stöd som passar varje individ och att assistera dem i sin strävan mot anställning eller vidareutbildning. Genom nära samarbete med företag och utbildningssamordnare strävar vi alltid efter att tillhandahålla det optimala stödet för våra deltagare.Vi arbetar med både arbetssökande och arbetsgivare för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Hos oss är fokus på att matcha individers styrkor och kvalifikationer med de behov och krav som arbetsmarknaden och utbildningsväsendet kräver. Hos oss finner du den hjälp du behöver för att ta nästa steg i din karriär eller rekryteringsprocessen.

Hör av dig till oss idag

Vill ni komma i kontakt med oss vänligen fyll i kontaktformulär nedan och sedan tryck på skicka knappen. Vi kommer att höra av oss så snart som möjligt.

Namn
E-post
Mobil nr
Företag
Skriv ett meddelande

DONE!

Your application has been successfully sent
Oops! Something went wrong while submitting the form.