Vad erbjuder vi

Att ha rätt personal till er som är företagare är vår största fokus, och därför sträver vi efter att erbjuda er den rätta personen som passar till just ert företag. Här kan ni läsa om vad vi erbjuder.

01
Rekrytering

Vi identifierar och rekryterar kompetenta truckförare och lagerarbetare som har genomgått vår utbildning och certifiering. Vi har ett nätverk av kandidater som är redo att gå in och göra skillnad på arbetsplatsen. ·

02
Kandidatvalid­ering

Vi genomföromfattande bakgrundskontroller och säkerställer att alla kandidater har rätt certifikat och dokumentation för att arbeta inom lager och logistik.

03
Skicklighets­testning

Vi utförpraktiska skicklighetstester för att säkerställa att kandidaterna kan utföra de uppgifter som krävs i lager- och logistikmiljön.

Varför välja oss:

Erfarenhet

Med vår mång åriga erfarenhet inom branschen har vi insikten som krävs för att identifiera och rekrytera de bästa kandidaterna för ditt företagsbehov.

Anpassad Service

Vi anpassar våra rekryteringsprocesser för att möta dina specifika krav och önskemål.

Säkerhet

Vi sätter säkerheten i fokus och ser till att de kandidater vi rekryterar har den nödvändiga utbildningen och medvetenheten om säkerhetsföreskrifter.

Hur fungerar det

Kvalitet

Vi har byggt vårt rykte på att leverera högkvalitativ utbildning och rekryteringstjänster inom lager och logistik.

Erfarenhet

Med många års erfarenhet inom branschen har vi en djup förståelse för arbetsgivarens och arbetstagarens behov.

Nätverk

Vårt nätverk av kvalificerade kandidater är omfattande och vi är redo att matcha er med de bästa förarna och lagerarbetarna.

Validering och Placering

Vi validerar kandidaternas kompetens och placerar dem i företagets lager- och logistikpositioner.

Hör av dig till oss idag

Vill ni komma i kontakt med oss vänligen fyll i kontaktformulär nedan och sedan tryck på skicka knappen. Vi kommer att höra av oss så snart som möjligt.

Namn
E-post
Mobil nr
Företag
Skriv ett meddelande

DONE!

Your application has been successfully sent
Oops! Something went wrong while submitting the form.